Splošni pogoji

Zlatko Munda s.p.
Prerad 43C, Prerad, 2257 Polenšak
Tel : 00386(0) 41 703115

www.mundaharmonike.si   
info@mundaharmonike.si

Matična številka: 1292374000

Ident. št. za DDV: SI 68975015

Podjetje je zavezanec za DDV.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Zlatko Munda s.p., so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e -poslovanje.

Spletna trgovina Zlatko Munda s.p. je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje Zlatko Munda s.p. , v nadaljevanju ponudnik.

Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Registracija uporabnika ni pogoj za nakup v spletni trgovini. Z registracijo je uporabniku le poenostavljen postopek nakupa, dostop pa ima tudi do nekaterih drugih storitev.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Zlatko Munda s.p., pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe. Rok v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

CENE

Vse cene v spletni trgovini so v € (evrih) in vključujejo 22% DDV

V cenah niso vračunani stroški dostave.

ČE IZDELKA NI NA ZALOGI, POVPRAŠAJTE O CENI, SAJ SE TA PRI NOVI  DOBAVI LAHKO SPREMENI!!!

 

Načini plačila

Nakupe preko interneta lahko kupec plača na sledeče načine:
1. po predračunu z nakazilom na račun podjetja Zlatko Munda s.p., ki je naveden na predračunu
2. s kreditnimi karticami Visa, MasterCard, Karanta, Maestro